20 20 VIRTUAL PLANER - REŠITVE

>>20 20 Virtual Showroom

20-20 Virtual Showroom (virtualni razstavni prostor) je orodje za vizualizacijo ki uporabniku nudi možnost spreminjati stile in vrsto obdelave na objektih v že pripravljenih prostorih. Obiskovalec si lahko svoj izbor shrani, sestavi seznam njemu zanimivih predmetov, risbo natisne na papir in jo uporabi pri ogledu razstavnih eksponatov v pohištvenem salonu ter za pogovor s prodajalcem.

IZLOŽBENI PROSTOR
Z navdušujočimi prostori in opremo zaposlite kupčevo kreativnost ter s popolno opremljenimi kuhinjami in kopalnicami povečajte možnost za t.i. cross-selling (aparati, pohištvo, armature, itd.).

NAPREDNE FUNKCIJE
Izbirajte predmete v katerem koli pogledu in z enostavnimi funkcijami zamenjajte ročaje ter stile pohištva, barve sten in stropov. Prav tako lahko spreminjate delovne plošče, talne obloge in razne obrobe. Tudi navigiranje različnih pogledov in zornih kotov je zelo enostavno.

ODLIČEN RENDERING
Fotorealistični prikaz prostora se generira v trenutku. S pomočjo senc in svetlobe bodo prostori še bolj oživeli.

PODATKI O NAČRTU
Vaši kontaktni podatki in informacije naj se vidijo na vseh izrisih in ekranih. Kupci bodo svoje končne načrte vzeli zraven in imeli informacije o nas ter o načrtu vedno pri roki.

VMESNIK ZA ADMINISTRACIJO
Vsebino na kioskih lahko kadarkoli spremenite, določite tisti zorni kot prostora ter različico opreme, ki jo najbolj priporočate. Oblikujte enostavne menije, s pomočjo katerih bo uporabnik izbiral med vsemi vašimi materiali in različicami pohištva.

VEČANJE PREPOZNAVNOSTI BLAGOVNE ZNAMKE
Vstopno stran opremite z vašo blagovno znamko, prav tako naj se blagovna znamka vidi na vseh maskah. Poskrbite, da bo uporabnik po izbiranju predmetov vedel tudi, katero blagovno znamko je izbral.

PRILAGOJENI PROSTORI

Prostore lahko oblikujete tudi v 20-20 Design orodju in jih vgradite v vaš Virtual Showroom.
>>2O-2O Virtual Planner


2O-2O Virtual Planner (virtualno načrtovanje) je popolnoma interaktivno 3D orodje za ogled proizvodov, opremljanje ter načrtovanje prostorov preko interneta. Končni uporabniki lahko sami ustvarjajo prostore različnih oblik in velikosti, dodajajo proizvode iz 3D kataloga proizvodov, se igrajo s svetlobo, spreminjajo barve sten ter talne obloge.

NAČRTOVANJE
Uporabnik lahko načrtovanje prične s praznim prostorom ali z že pripravljenimi oblikami. Po želji dodaja in postavlja vrata ter okna.

PODROBNOSTI O PREDMETU
Ko izberemo posamezni predmet na načrtu, se prikažejo vse informacije o predmetu: ID oznaka, slika, cena in tehnične karakteristike.

MOŽNOSTI IZBIRE
Vsakemu predmetu, ki smo ga umestili v prostor lahko spreminjamo lastnosti: izvedbo, obdelavo, material ali kakšno drugo podrobnost. Vsak načrt lahko shranimo, ga pošljemo po elektronski pošti ali kot kartico za nakup.

PRIKAZ
Proizvode lahko dodajamo in prikazujemo v različnih izvedbah in v različnih perspektivah.

LASTNOSTI DELO V TLORISU
Z enim klikom preklopite iz 3D rendering pogleda v 2D tloris pogled in premerite razdalje med stenami in predmeti, ki so postavljeni.

POVEČAVE, POGLEDI GOR-DOL, LEVO-DESNO
Z enim klikom na miško povečajte predmet in si oglejte teksturo ali obdelavo predmeta.

SVETLOBA
Da bi bili prostori še bolj realni, jih opremimo z dodatnimi viri svetlobe (na steni, tleh ali stropu), ki poskrbijo za dodatno igro svetlobe in senc.

MULTIMEDIJA
Predmetom dodajte zvok in sliko. Na primer, na TV sprejemniku se lahko vrti video posnetek, iz zvočnikov se sliši glasba.

SPREMENLJIVE DIMENZIJE IN OBLIKE PROSTOROV

Dimenzije in oblike prostora lahko kadarkoli in kakorkoli spreminjate.

ANIMACIJA
Odprite ali zaprite vrata hladilnika. Prestavite svetilko, da bi osvetlili posamezne proizvode ali dele prostora.

REALISTIČNE TALNE OBLOGE
Uporabite poljubno število različnih vrst talnih oblog (les, ploščice, kamen, umetna masa, tepihi,...).

MATERIALI
Uporabite različne teksture materialov za katerikoli predmet in tako dosežite še višjo stopnjo fotorealističnosti.

RENDERING ALI SKICA

Prostor si lahko interaktivno ogledujemo v visoki rendering kakovosti z vsemi sencami in podrobnostmi ali pa zgolj kot enobarvno skico.

POVEZAVE NA PREDMETIH
Vsak predmet, ki je predstavljen v 20-20 Virtual Planner-ju lahko vsebuje povezavo, ki nas vodi do več podrobnostih o izbranem predmetu na internetu.

SHRANJEVANJE IN PONOVNO ODPIRANJE
NAČRTOV S pomočjo svojega e-naslova in gesla si odprite lasten predal, kjer si lahko shranite različne izvedbe načrtov, ki jih kadarkoli in od koderkoli odprete, spreminjate ali tiskate.

POVEČAVA ZA PREGLED LASTNOSTI
Omogočena je povečava podrobnosti in zanimivosti na proizvodih, predstavljenih v 20-20 Virtual Planner-ju. S to funkcijo si boste od blizu ogledali materiale in obdelavo proizvoda.