O nas

Ustanovitelj podjetja DC Consulting je Dejan Cartl , absolvent Biotehniške fakultete Oddelek za lesarstvo .

Delal je preko študentskega dela v podjetju, kjer je bil zadolžen za informatiko in strukturiranje katalogov pohištva . V okviru teh nalog je bil zadolžen za izgradnjo elektronskih katalogov za programsko orodje 20-20 Design.

Po uspešnem projektu implementacije in spoznavanju 20- 20 rešitev se je odločil za samostojno poslovno pot in se pridružil ekipi 20-20 Technologies ter leta 2009 ustanovil svoje podjetje z imenom DC CONSULTING

Izšolan je bil za 20-20 Design + CatalogTools ter 20-20 CAD katero za te rešitve že nudimo storitev podpore ter izvajanje treningov in izobraževanja.

V letu 2010 podjetje nudi celovite rešitve podjetja 2020 Technologies in je dobilo zastopstvo za celotno Adriatik regijo( Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina in Srbija )

V načrtu za prvo polovico leta 2010 je intenzivno izobraževanje za Factory Network,Insight ter še dodatna izobraževanja na področju 20-20 Design in 20-20 CAD – cilj podjetja je v roku 3 let postati lokalna podpora z vsem znanjem teh programskih rešitev podjetja 20-20 Technologies

Pridružite se nam , odločite se za naše rešitve …

Naj bo to leto, leto priložnosti za vas !