20 20 DESIGN PROGRAMSKE REŠITVE ZA OBLIKOVANJE IN NAČRTOVANJE NOTRANJIH PROSTOROV: ENOSTVANA ZA UPORABO IN ZASNOVANA NA ELEKTRONSKIH KATALOGIH

-Pri oblikovanju in opremljanju notranjih prostorov podkrepite (realizirajte ali uresničite) svoje ideje s programskim orodjem, ki omogoča izdelavo foto realističnih 3D načrtov. V pomoč vam bo elektronski katalog produktov, ki je zasnovan na dejanskih produktih najbolj znanih proizvajalcev pohištva in notranje oprema.

-20-20 Design je s funkcijami kot so 2D/3D risalna orodja, različni nastavljivi pogledi, urejanje predmetov na klik, itd. nedvomno najnaprednejše orodje za računalniško oblikovanje in načrtovanje notranjih prostorov.

-Stranke vodite skozi celotni prodajni postopek z natančno definiranimi prodajnimi koraki. ki vam jih predlaga 20-20 Design. Začnite načrtovati iz vnaprej pripravljenih predlog notranjih prostorov in stranki že na začetku pokažite, kako bi lahko izgledala njena sanjska kuhinja, kopalnica ali kakšen drug prostor.

-Med številnimi že pripravljenimi elektronskimi katalogi proizvajalcev izbirajte pohištvo vseh vrst, aparate, dodatke in dekoracijo. Na voljo so tudi pomočniki, ki preprečujejo nedovoljeno prekrivanje posameznih predmetov. Ko je načrt končan, posredujte naročilo v elektronski obliki proizvajalcu ali dobavitelju. Možnih je več načinov, med drugim tudi 20-20 EDI, elektronski izmenjevalnik naročil pripravljenih v 20-20 Design


PDF Brošura - 20 20 - DISEGN