20 20 DESIGN - REŠITVE

VSTAVLJANJE DATOTEK

Vstavite obstoječo .KIT datoteko ali si v naprej pripravite predloge za priljubljene predmete. V 20-20 Design lahko uvozite tudi načrt prostora narejen v AutoCADu in dodajate pohištvo ter opremo.

ELEKTRONSKI KATALOGI
V načrt lahko dodajate predmete iz številnih 20-20 katalogov ali konkretnih katalogov proizvajalcev. Samo 20-20 katalog vodovodne opreme vsebuje več kot 200 predmetov. Katalogi delujejo na sistem “Povleci-Spusti”, ki omogoča enostavno dodajanje predmetov v načrt.

MOŽNOSTI IZRISOV
Pripravite prepričljive, atraktivne ponudbe in predstavitvene risbe. Na neomejene možnosti za pripravo risb, seznamov artiklov, povečav detajlov, dodatnih komentarjev in opomb. Uporabite lahko že pripravljene predloge - sami se odločite kako boste navdušili stranko

TEKSTURE Z ROBOVI
Nova funkcija med pogledi rendering risb omogoča, da prikažete fotorealistično teksturo, s črto pa poudarite vse robove elementa. Funkcija s poudarkom robov je na voljo tudi pri možnosti renderinga z barvami.

LASTNE TEKSTURE
Uvozite lastno teksturo iz katere koli datoteke. Skenirajte pravi les ali kakšen drug material ter ga s pomočjo enostavnega pomočnika vstavite v lastno zbirko tekstur.

RISANJE STEN IN KONTRUKCIJSKIH ČRT
Preprosto in hitro a kljub temu natančno risanje sten ter konstrukcijskih črt. Hitro risanje omogoča samodejno postavljanje kota za naslednjo steno, v kolikor rišemo stene v smeri urinega kazalca.

UREJANJE Z ENIM KLIKOM
Kliknite predmet in pokaže se okno z vsemi možnostmi. Označite skupino predmetov in jih hkrati premikajte po tlorisu. Sistem prepreči, da bi se predmeti med seboj prekrivali.

PRIROČEN NAČIN KOTIRANJA
Večina načrta se bo med samim načrtovanjem že sama dimenzijsko kotirala. Poljubno pa lahko kjerkoli dodajamo še dodatno kotiranje. Kotirne črte so lahko poljubno dolge, obstajajo različni stili kotiranja.

SAMODEJNA ZAPOLNITEV
Ustvarite si poljubno nastavitev za samodejno polnitev niš. Definirajte predmete, s katerimi želite da se zapolnijo niše ob, pod in nad elementi.

AUTOCAD IMPORT/EXPORT
Uvozite AutoCAD datoteke oz. načrte s stenami, konstrukcijskimi črtami in v te načrte vrišite pohištvo ter druge predmete. POGOVORNO

OKNO ZA UREJANJE LASTNOSTI
Oglejte si spremenljivke, ki določajo lastnosti trenutno izbranega predmeta. Spremembe lahko sproti preverjate (konfiguracija, teksture, dimenzije, ipd.).

VIDEO POSNETKI S PRIMERI
Sistem vsebuje izdatna navodila, ki vam bodo v pomoč pri delu. Na voljo vam je preko 150 video predstavitev, s katerimi se boste še hitreje naučili delatis tem orodjem.

CENE, POROČILA IN MONTAŽNE LISTE

Pregledujete in oblikujete si lahko najrazličnejše cene za posamezne postavke in hkrati natančo ocenite celoten projekt. Prav tako je možno kreirati informacije za montažo.