20 20 DESIGN - PREDNOSTI


REALISTIČNO
Pomagajte strankam, da si bodo lažje predstavljale prostor z novo opremo. Na voljo so fotorealistični pogledi in različni svetlobni efekti. 20-20 Design

CELOVITO
Ob številnih elektronskih katalogih znanih proizvajalcev je na voljo tudi veliko splošnih elektronskih katalogov pohištva, opreme in dekoracije.

HITRO
Uporabite napredne funkcije, ki vam pri načrtovanju prihranijo čas. Samodejno dekoriranje, polnjenje, hitro nameščanje delovnih plošč, okrasnih in zidnih letev so samo nekatere od zgoraj omenjenih funkcij.

NATANČNO
Pri risanju sten in postavljanju predmetov v načrt boste lahko na milimeter natančni. V pomoč vam bo koordinato polje ter možnost vnašanja dimenzij za vsak predmet posebej. Na voljo so tudi “pomočniki”,ki bodo skrbeli, da se predmeti ne bodo prekrivali ali kako drugače bili nepravilno postavljeni.

FLEKSIBILNO
20-20 Design je zasnovan tako, da je povezljiv z ostalimi 20-20 Produkti. Omogočen je neposreden uvoz datotek iz 20-20 CAD in izvoz v 20-20 Factory Network. Program je tudi izredno prilagodljiv, saj med drugim omogoča lastno ustvarjanje oblik in tekstur.

Ta programska rešitev je del linije integriranih programskih rešitev in storitev.